Társoldalunk:

LeBron James és Steph Curry a két főnök az NBA All-Staron

2018.01.19. 13:10

Eldőlt, melyik 10 játékos alkotja a kezdőcsapatokat a 2018-as All-Star gálán Los Angelesben, és persze az is, kik lesznek a kapitányok. LeBron James és Stephen Curry vállára került a felelősség, LeBron választ először.

Keletről LeBron James (2,64 millió szavazat), nyugatról Stephen Curry nyerte meg (2,38 millió szavazat) az All-Star szavazást a közönségnél, így a Team James és a Team Curry csap majd össze a Staples Centerben a megreformált All-Star-mérkőzésen. Az idei All-Startól kezdődően nem a keleti és a nyugati konferencia legjobbjai találkoznak, hanem a keleti és a nyugati konferencia 11-11 legjobb játékosából a csapatkapitányok által választott keretek.

A két csapatkapitány:
LeBron James (Cleveland Cavaliers):

Stephen Curry (Golden State Warriors):

Jamesre Giannis Antetokounmpo (2.53 millió szavazat) és Kyrie Irving (2.17 millió szavazat), Curryre csak Kevin Durant (2.29 millió szavazat) volt veszélyes a szavazáson. James választ először, mert az összesített voksoláson ő végzett az élen, míg a nyugati oldal legnépszerűbb játékosa Curry volt, a további 8 kezdőjátékost a szurkolók, a média és a játékosok szavazataiból számolták ki. Imádnánk, ha James elsőként Kyrie Irvinget választaná, és valljuk be, ha irányítót szeretne a csapatába, Irvingnek vele kellene lennie.

Ők lesznek az első nyolc választás a „drafton":
Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks):

DeMarcus Cousins (New Orleans Pelicans):

Anthony Davis (New Orleans Pelicans):

DeMar DeRozan (Toronto Raptors):

Kevin Durant (Golden State Warriors):

Joel Embiid (Philadelphia 76ers):

James Harden (Houston Rockets):

Kyrie Irving (Boston Celtics):

Az All-Star mérkőzést február 18-án közvetíti a Sport TV.