NHL: az egyik legrosszabb csapattól kapott ki otthon a ligaelső

Buffalo Sabres v Tampa Bay Lightning GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY National Hockey League
TAMPA, FL - FEBRUARY 28: Jason Pominville #29 of the Buffalo Sabres scores the game winning goal on Andrei Vasilevskiy #88 of the Tampa Bay Lightning during a game at Amalie Arena on February 28, 2018 in Tampa, Florida. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A ligaelső Tampa Bay Lightning hosszabbítást követően kapott ki a vendég Buffalo Sabres gárdájától az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.

A Tampa Bay sorozatban aratott négy győzelem után szenvedett ismét vereséget, a szezonban összesen 21. alkalommal. Az együttesnek ez volt a 12. túlórás mérkőzése az idényben, és negyedszer maradt alul.

Moving all around on the power play and Jason Pominville is going to end it in @easportsnhl OT.

NHL (@nhl) által megosztott bejegyzés,

A New York Rangers egy gólgazdag mérkőzésen szintén hosszabbításban győzött 6-5-re a Vancouver Canucks vendégeként. A Rangers ikonja, a kapus Henrik Lundqvist 50 védést mutatott be, a Tampától megszerzett Vlagyiszlav Namesztnyikov pedig góllal mutatkozott be.

New team, same old @vladdy_90.

NHL (@nhl) által megosztott bejegyzés,

A Colorado Avalanche 2-0-s hátrányból fordított és nyert 5-2-re otthon a Calgary Flames ellen, köszönhetően egy ilyen szép csapatjátékból született találatnak is:


Eredmények:
Montreal Canadiens-New York Islanders 3-1
Tampa Bay Lightning-Buffalo Sabres 1-2 - hosszabbítás után
St. Louis Blues-Detroit Red Wings 2-1
Colorado Avalanche-Calgary Flames 5-2
Vancouver Canucks-New York Rangers 5-6 - hosszabbítás után