NBA: Milwaukee-ban nyolc évet ugrottak vissza az időben

Milwaukee Bucks v New York Knicks GettyImageRank2 SPORT HORIZONTAL Waist Up BASKETBALL Looking USA New York City Madison Square Garden New York Knicks Milwaukee Bucks NBA Basketball - NBA Pro Second Half Brandon Jennings - Basketball Player
NEW YORK, NY - MARCH 26: Brandon Jennings #3 of the Milwaukee Bucks looks on in the second half against the New York Knicks at Madison Square Garden on March 26, 2012 in New York City. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Chris Chambers/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján négy mérkőzést rendeztek. A Houston a San Antoniót, a Portland a Miamit, az Oklahoma City pedig a Sacramentót győzte le hazai pályán, míg a Milwaukee Memphisben nyert.

A Houston mumusa volt az elmúlt időben a San Antonio Spurs, de a Popovich-legénység idén nem úgy muzsikál, ahogy azt megszokhattuk. Sőt, még az is előfordulhat, hogy 20 év után először lemarad a rájátszásról. Ezúttal a James Harden-vezette Rockets ütött egy szöget a texasi rivális koporsójába, amely jelenleg csak a 10. helyen áll a nyugati főcsoportban, igaz, azonos mérleggel a 8. helyen még bejutó Utah Jazzel.

@jharden13 dazzles with the handle.. and no-look assist! @nbaonespn

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

A Portland Trailblazers sorozatban 10. győzelmével a 3. helyen áll Nyugaton, Damian Lillard ismét fantasztikus volt, 32 pontot és 10 gólpasszt osztott ki.

Szintén nyert a Portlandet üldöző OKC Thunder is, ahol a tavalyi MVP, Russell Westbrook megint tipladuplát hozott össze, 17 ponttal, 10 lepattanóval és 11 assziszttal segítette csapatát.

Memphisben gálázott a Milwaukee Bucks, amelyben a Giannis Antetokounmpo és a kezdők helyett egy régi-új játékosé, Brandon Jenningsé volt a főszerep. Az irányítót 2009-ben választotta ki az újoncbörzén a Bucks és hamar belopta a helyiek szívébe magát,

elsőévesként volt 55 pontos meccse is, majd megválasztották az NBA legjobb újoncának.

Aztán a sérülések derékba törték a karrierjét, rengeteg csapatnál megfordult de sosem nyerte vissza régi formáját, egészen addig jutott, hogy az NBA előszobájának számító G-League-be került le. Két nappal ezelőtt a Bucks adott neki egy tíznapos szerződést, ő pedig úgy néz ki, hogy él vele. 16 pontot, 12 gólpasszt és 8 lepattanót szerzett az időutazás alatt, a Bucks pedig könnyedén nyert.

Eredmények:
Houston Rockets-San Antonio Spurs 109- 93
Memphis Grizzlies-Milwaukee Bucks 103-121
Oklahoma City Thunder-Sacramento Kings 106-101
Portland Trail Blazers-Miami Heat 115-99