Társoldalunk:

Az NFL-sztár megakadályozott egy iskolai mészárlást

2018.04.05. 09:57

A Nemzeti Futball Ligában (NFL) szereplő New England Patriots elkapója, Julian Edelman jelentős szerepet játszott abban, hogy sikerült megakadályozni egy iskolai lövöldözést az Egyesült Államokban.

A sztárelkapó, aki augusztusi térdszalag-szakadásából lábadozik (és emiatt kihagyta a teljes 2017-es NFL-szezont), Instragramon tett közzé egy képet még márciusban, ami alá egy fiatal srác csak ennyit kommentelt:

Mindenki nézze a híreket, szét fogom lőni az iskolámat.

Julian Edelman rehabilitációjába egy iskolai lövöldözés megakadályozása is beleférForrás: NurPhoto/Jorge Lemus/NurPhoto/Jorge Lemus

A játékos profiljának egyik követője, bizonyos Jesse Li kiszúrta a fenyegetést és privát üzenetet írt Edelmannek, aki azonnal értesítette a fiókjának a kezelőjét, Shannen Moent. Az asszisztens rögtön kapcsolatba lépett a hatóságokkal, akik kiderítették, hogy a fiú a michigani Port Huronban él és gyorsan lekapcsoltak. Jelenleg egy javítóintézetben kezelik.

Edelman az eset után egy méretes ajándékcsomagot küldött az éles szemű Linek, hogy kifejezze háláját azért, hogy időben szólt és ezzel egy tragédiát akadályozott meg.