NBA: a Bostoné lett a mindent eldöntő hetedik meccs

Milwaukee Bucks v Boston Celtics - Game Seven GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
BOSTON, MA - APRIL 28: Terry Rozier #12 of the Boston Celtics, Marcus Smart #36 and Jayson Tatum #0 celebrate during the fourth quarter against the Milwaukee Bucks in Game Seven in Round One of the 2018 NBA Playoffs at TD Garden on April 28, 2018 in Boston, Massachusetts. The Celtics defeat the Bucks 112-96. Maddie Meyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NBA rájátszásában a Boston Celtics hetedik meccsen nyert a Milwaukee Bucks ellen és jutott be a rájátszás második körébe.

A Boston már az első negyedben bemutatott egy 20–2-es rohanást, ami alapvetően meghatározta a meccs képét. A második félidőben volt, hogy három pontra is visszajött a Bucks, de Al Horford vezérletével behúzta a meccset a Celtics. Horford végül 26 ponttal zárt, a túloldalon Khris Middleton 32, Antetekunmpo 22 pontig jutott.

Tatum elől és hátul is nagyon hasznos volt:

☘️ @jaytatum0 on BOTH ends! #Game7

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

A Golden State Warriors már a második körben fogadta a New Orleans Pelicans csapatát, és Steph Curry nélkül is imán nyert a Warriors. A hazaiak félidőben már több, mint 20 ponttal vezettek, Thompson 27, Durant 26 pontig jutott, a Pelicns sztárja, Anthony Davis 21 ponttal zárt, más nem is jutott rajta kívül 20 fölé.

Eredmények:

Boston Celtics–Milwaukee Bucks 112–96
Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye: 4–3 a Celtics javára

Golden State Warriors–New Orleans Pelicans 123–101
Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1–0 a Warriors javára