LeBron James dudaszós győztes kosárral sokkolt

Toronto Raptors v Cleveland Cavaliers - Game Three GettyImageRank2 SPORT HORIZONTAL Basketball - Sport USA Ohio Cleveland - Ohio Taking a Shot - Sport Winning COMMEMORATION Photography Making a Basket LeBron James Cleveland Cavaliers NBA Quicken Loans Are
CLEVELAND, OH - MAY 05: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers celebrates after hitting the game winning shot to beat the Toronto Raptors 105-103 in Game Three of the Eastern Conference Semifinals during the 2018 NBA Playoffs at Quicken Loans Arena on May 5, 2018 in Cleveland, Ohio. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Gregory Shamus/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NBA rájátszásának mádosik körében a Philadelphiában tudott nyerni a Boston Celtics, A Cleveland pedig hazai pályán is nyert a Toronto ellen.

LeBron James és a Cleveland kényelmes előnyt rakott össze a Toronto ellen a negyedik negyedre, de a kanadai csapat hihetetlen hajrába kezdett.

19 másodperccel a vége előtt Kyle Lowry kosara után 102-00 volt az állás, majd egy kihagyott büntető után Anunoby hármasa után egyenlő lett az állás. A döntést természetesen James vállalta magára, újabb fantasztikus megmozdulás után szerezte meg a győzelmet.

@kingjames takes it and wins it with the Tissot Buzzer Beater! #ThisIsYourTime

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

James 38 ponttal zárt, Kevin Love 21-ig jutott, a túloldalon Lowry 27 pontot dobott.

Philadelphiában a bostoni Al Horford volt a sztár. Legalábbis a hosszabbításban. Előtte Belinelli mentette hosszabbításra a meccset, Philadelphiában sokáig hármasnak hitték a dobást, a konfettieső is elindult, de végül keserű véget ért az este.

We’re headed to OT thanks to @mbeli21!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

Al Horford a hosszabbításban előbb sorsdöntő kosarat szerzett, majd a egy labdaszerzés után tudta lazárni a meccset a Celtics.

@al_horford makes BIG PLAYS on both ends in crunch time for the @celtics!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

Philadelphia 76ers–Boston Celtics 98–101 – hosszabbítás után
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3–0, a Boston javára.

Cleveland Cavaliers–Toronto Raptors 105–103
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3–0, a Cleveland javára