Vágólapra másolva!
Amikor uborkaszezon van az észak-amerikai profi hokiligában (NHL), napvilágot látnak bizonyos hírek, amelyeket lehet, hogy meccsek idején senki sem olvasna el, vagy venne észre. Ami az expornós Mia Khalifával történt egy hokimeccsen, arra viszont bárki felkapja a fejét.

Miután felhagyott a felnőttfilm-iparral, Mia Khalifa élénken elkezdett érdeklődni a sportmédia iránt, a korábbi kosarassztárral, Gilbert Arenasszal még közös műsora is volt egy ideig, valamint magánjellegű okokkal is megkörnyékezett néhány sportolót. Szereti a washingtoni csapatokat, többször fel is tűnt már mérkőzéseken.

Így tett még május 18-án is, amikor a helyi Capitals hokicsapata a Tampa Bay Lightningot látta vendégül az NHL keleti konferenciadöntőjének negyedik mérkőzésén.

Elfoglalta a helyét az első sorban a palánk mellett, de vele is megtörtént az, ami jó pár hokidrukkerrel korábban: eltalálta egy kipattanó korong.

Az expornós nem úszta meg sérülés nélkül, több mint két hónappal az eset után kiderült, hogy műteni kell, ugyanis a pakk a ball mellét találta el,

amelyben elmozdult és meg is sérült az implantátum.

Ugyan májusi tweetjében Khalifa azt írta, megérte az eset, ezek után valószínűleg máshogy gondolja. Ráadásul a mérkőzést 4-2-re elveszítette a Capitals, igaz, később megnyerte a szériát, majd a Stanley-kupát is, amivel az amerikai főváros első sportsikerét aratta a Redskins 1993-as Super Bowl-győzelme óta.