James Harden bajba keveredett egy éjszakai bárban

Houston Rockets v Dallas Mavericks GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
DALLAS, TX - JANUARY 24: James Harden #13 of the Houston Rockets reacts after scoring against the Dallas Mavericks at American Airlines Center on January 24, 2018 in Dallas, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Tom Pennington/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
James Harden, a Houston Rockets kosaras sztárja után nyomoz a rendőrség, mivel a játékos és a társasága érintett volt egy éjszakai bárban történt incidensben.

Az észak-amerikai bajnokság (NBA) elmúlt idényének legjobbja és kísérete vasárnap hajnali fél 3-kor szólalkozott össze a vendégekkel egy scottsdale-i bár előtt, amit egy nő a mobiltelefonjával rögzített. Amikor Harden meglátta, hogy a nő felveszi a dulakodást,

megragadta a csuklóját, a telefont pedig feldobta egy háztetőre.

James Harden bajba keveredett egy éjszakai bárban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Tom Pennington

Később Harden 300, a társaság másik tagja 200 dollárt adott a nőnek

a tönkretett készülékért cserébe. A beszámolók szerint a sértettet ezt követően csuklósérüléssel ápolták egy helyi kórházban.

A Rockets kosarasa az elmúlt idényben azzal érdemelte ki a legértékesebb játékosnak járó címet, hogy az alapszakaszban 30,4 pontot, 8,8 gólpasszt és 5,4 lepattanós átlagot ért el.