Vajon mikor vette volna észre, hogy nem a saját csapatához ment szünetre?

Baltimore Ravens v Miami Dolphins GettyImageRank2 AMERICAN FOOTBALL nfl photos pre season national football league nfl photography nfl preseason
MIAMI, FL - AUGUST 25: David Fales #9 and Danny Amendola #80 of the Miami Dolphins take the field before a preseason game against the Baltimore Ravens at Hard Rock Stadium on August 25, 2018 in Miami, Florida. Mark Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Dübörög a profi amerikaifoci-bajnokság (NFL) előszezonja, és egyesekben már akkora az izgalom a közelgő rajt miatt, hogy azt sem tudják, hol áll a fejük.

Vasárnapra virradóra a Miami Dolphins a Baltimore Ravenst fogadta, és az első negyed utolsó percében egy időkérésnél esett meg a ritkán látható jelenet. A hazaiak játékosa, Kiko Alonso a marylandi csapathoz szaladt ki fújni egyet, és talán végig is hallgatta volna az időkérést, ha John Harbaugh, a vendégek főedzője, nem jelzi neki, hogy a pálya túloldalán várnak rá.

Az egészben a legszebb, hogy Alonso láthatóan nem is kapcsolt egyből, úgy tett, mintha egyedül ő állna a jó, és minden baltimore-i a rossz helyen. Végül nem túl nagy meggyőződéssel átszaladt övéihez, ahol még mindig hitetlenkedve előadta szédületes kalandját.

Ezek után talán nem is csoda, hogy a meccset a Ravens nyerte 27-10-re.