Társoldalunk:

NFL: a Giants sztárja mérgében szétfejelte a pályát

2018.10.12. 08:53

A címvédő Philadelphia Eagles 34-13-ra nyert a New York Giants otthonában a profi amerikaifutball-liga (NFL) hatodik játékhetének csütörtök esti nyitómérkőzésén.

Carson Wentz, a vendégek irányítója 278 yardot, közte három touchdownt passzolt (kettőt Alshon Jeffery-nek) és egyszer sem adta el a labdát a Nemzeti főcsoport keleti csoportjának rangadóján. Rajtuk kívül a Jay Ayaji sérülésével kezdő futóvá előlépő Corey Clement szerzett futásból egy hatpontost.

A Giantsben egyedül a fiatal futó, Saquon Barkley nyújtott kiemelkedő teljesítményt, futásokból és elkapásokból összesen 229 yardot szerzett csapatának, amivel újoncrekordot állított fel a klub történetében. Eli Manning borzalmas napot fogott ki, amely a csapat legnagyobb sztárjának, Odell Beckham Jr.-nak sem jött jól, aki mérgében elkezdte szétfejelni a pályaberendezést.

A sztárelkapó a mérkőzés végét sem várta meg, hiába támadott a csapata, ő a lefújás előtt bevonult az öltözőbe. A tengerentúli sajtó szerint meg vannak számlálva a napjai New Yorkban.
A bajnok ezzel 3/3-ra módosította győzelmi mérlegét, míg a Giants 1/5-tel áll.

NFL, 6. játékhét:
New York Giants-Philadelphia Eagles 13-34