NHL: megállíthatatlan a New Jersey Devils

Dallas Stars v New Jersey Devils GettyImageRank2 sports nhl
NEWARK, NJ - OCTOBER 16: Keith Kinkaid #1 of the New Jersey Devils celebrates his teams 3-0 victory against the Dallas Stars with teammates Andy Greene #6 and Mirco Mueller #25 on October 16, 2018 at Prudential Center in Newark, New Jersey. Jim McIsaac/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A New Jersey Devils 3-0-ra legyőzte a vendég Dallas Stars együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, így a negyedik mérkőzését követően is hibátlan a szezonban.

Ráadásul a Devils - amely az idényben másodszor gólt sem kapott - mind a négy találkozóját a rendes játékidőben nyerte meg. Az együttes első gólját ezúttal is Kyle Palmieri szerezte, aki ezzel elmondhatja magáról, hogy a Devils mind a négy mérkőzésén ő kezdte meg a gólgyártást.

Az Edmonton Oilers háromgólos hátrányt dolgozott le a Winnipeg Jets vendégeként, majd a hosszabbításban Darnell Nurse révén a győzelmet is megszerezte a kanadai rangadón. Ez volt az Oilers 10. gólja az idényben, és az első, amelyben nem játszott szerepet Connor McDavid.

Hasonló volt a forgatókönyv a Philadelphia-Florida összecsapáson, ahol a hazaiak szintén elherdálták a háromgólos előnyüket, azonban erre nem faragtak rá, mert a szétlövésig jutó csatát végül megnyerték.

A Tampa Bay 4-2-re legyőzte az idény egyik meglepetéscsapatát, a Carolinát, a hazaiaknál Tyler Johnson mesterhármast ütött.

Eredmények:
New Jersey Devils-Dallas Stars 3-0
New York Rangers-Colorado Avalanche 3-2 - szétlövés után
Philadelphia Flyers-Florida Panthers 6-5 - szétlövés után
Pittsburgh Penguins-Vancouver Canucks 2-3 - hosszabbítás után
Tampa Bay Lightning-Carolina Hurricanes 4-2
Minnesota Wild-Arizona Coyotes 2-1
Winnipeg Jets-Edmonton Oilers 4-5 - hosszabbítás után
Vegas Golden Knights-Buffalo Sabres 4-1