Az NFL fenegyereke végre talált magának csapatot

Dallas Cowboys v Philadelphia Eagles GettyImageRank2 SPORT AMERICAN FOOTBALL NFL
PHILADELPHIA, PA - DECEMBER 31: Wide receiver Dez Bryant #88 of the Dallas Cowboys and teammates gather on the field against the Philadelphia Eagles during the first half of the game at Lincoln Financial Field on December 31, 2017 in Philadelphia, Pennsylvania. Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Futball Ligában (NFL) szereplő New Orleans Saints csapata leigazolta az április óta munkanélküli elkapót, Dez Bryantet. A játékossal az idény végéig szóló szerződést kötött az együttes.

Bryant 2010-től 2017-ig a Dallas Cowboys együttesében játszott és a liga egyik legjobb elkapójának számított, ő tartja a klubrekordot az elkapott touchdownok terén.

2014-ben 16 TD-t szerzett, ami a legtöbb volt abban az évben az NFL-ben, bekerült a szezon álomcsapatába,

valamint a Pro Bowlra is meghívták, de az azt megelőző években is 1200 yard fölött termelt. 2015-ben azonban ki kellett hagynia az idény felét, a következőkben pedig már csak árnyéka volt önmagának, miközben a hozzáállását is megkérdőjelezték, rengeteg probléma volt vele. A teljesítménye már köszönőviszonyban sem volt a fizetésével, ezért a Cowboys 2018 áprilisában megvált tőle. Azóta egyik csapattól sem kapott ajánlatott, egyszer ugyan összeboronálták a Clevelanddel, de az üzlet kútba esett.

Már lement a 2018-as szezon fele, mire végre lecsaptak a 30 éves játékosra. A New Orleans Saints úgy gondolta, hogy minden idők egyik legjobb irányítójának, Drew Breesnek jól jöhet még egy célpont annak érdekében, hogy az együttes harcba szálljon a Super Bowlért. Amennyiben Bryant képes lesz megközelíteni csúcsformáját, a Saints eddig is félelmetes támadósora még egy szintet léphet, amit még elképzelni is nehéz.

Bryant a tisztesség kedvéért még egyet odaszúrt korábbi irányítójának, Dak Prescottnak: