Társoldalunk:

Az NBA-sztár kézzel írt levélben váltotta valóra egy kislány álmát

2018.11.30. 12:28

Az NBA-ben szereplő Golden State Warriors sztárja, Stephen Curry karácsony előtt bebizonyította, hogy vannak csodák. A világ egyik legnépszerűbb kosárlabdázója kézzel írt levelet kapott egy kilencéves kislánytól, majd nemcsak teljesítette a kis rajongója kérését, de kézzel írt levélben válaszolt is neki. 

A kis Riley Morrison az apukája Instagramján megosztott levélben arra panaszkodott, hogy szerette volna megvenni Curry legújabb cipőjét, de a webáruházban csak a fiúrészlegen létezik az áhított darab gyerekméretben. A kislány ezért azt kérte példaképétől, hogy próbálja meg elérni a gyártó Under Armour márkánál, hogy lányváltozatban is meg lehessen kapni a sporteszközt.

Stephen Curry azonnal intézkedett az ügyben, majd kézzel írt levéllel tájékoztatta is az aktuális helyzetről Riley-t. „Az elmúlt két napban arról tárgyaltunk az Under Armourral, hogy hogyan tudnánk megoldani a problémát. Az észrevételednek köszönhetően kiderült, hogy a gyerekméretű cipők mind a fiúkhoz kerültek, ezt azonnal orvosoljuk! De hogy biztosan tudd hordani a cipőmet, küldök neked egy párat a Curry 5-ösből, valamint megígérem, hogy az elsők között leszel majd, akik megkapják a legújabb modellt. Nőnapra, március 8-ára is tervezünk valamit, szeretném, ha velem ünnepelnéd majd ezt a napot. Később egyeztetünk még erről, de kérlek, aznap este legyél Oaklandben!”