Vágólapra másolva!
Nem mindennapi baleset érte a Louisiana State Egyetem korábbi amerikaifocistáját, Matt Branchet, akit egy vadászat során saját kutyája sebesített meg egy puskával. Az egykori falember kis híján életét vesztette, a lábát viszont nem sikerült megmenteni.

Az eset még december 28-án történt, de most látott napvilágot. Branch és barátai közös vadászatra indultak Mississippiben. Miközben felpakolták a szükséges eszközöket a Polaris Ranger offroad autóra, a korábbi támadófalember kutyája, Tito is felugrott a járműre. Ahogy a kutyát szokták, a labrador is elkezdett fészkelődni, hogy kényelmesen lefekhessen, és ekkor történt a baj.

Véletlenül rálépett a kibiztosítóra, majd el is sütötte a shotgunt, a cső pedig az éppen a kocsi körül tevékenykedő Branch felé mutatott, és eltalálta a combját.

Egy szemtanú, Micah Heckford szerint a korábbi játékos farmerét szinte azonnal eláztatta a vér, rögtön kórházba kellett szállítani.

Matt Branchet (79) banális baleset érte Forrás: Daily Snark

Több órán keresztül operálták Branchet, az életét végül többszörös vérátömlesztéssel sikerült megmenteni, a bal lábát viszont még így sem, ugyanis a golyó artériát talált és szétroncsolta az izmokat, valamint további ereket is.