Nem viselte el a vereséget, majdnem levágta az ellenfél fejét - videó

San Jose Sharks v Arizona Coyotes GettyImageRank3
GLENDALE, ARIZONA - DECEMBER 08: Evander Kane #9 of the San Jose Sharks during the NHL game against the Arizona Coyotes at Gila River Arena on December 8, 2018 in Glendale, Arizona. The Sharks defeated the Coyotes 5-3. Christian Petersen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Florida Panthers négygólos záró harmadának köszönhetően 6-2-re legyőzte a vendég San Jose Sharks csapatát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.

A házigazdák 1-0-ra, majd 2-1-re is vezettek, de a vendégek mindkétszer egyenlítettek. A harmadik harmad elején viszont öt perc alatt három találattal meglépett a Panthers, a hajrában pedig a hazai együttes meglőtte a hatodik gólját is. A záró felvonás négy találata közül három emberelőnyös szituációban született, a hazaiaknál Frank Vatrano egy góllal és három gólpasszal zárt.

A Sharks szélsője, Evander Kane nem igazán viselte jól az összeomlást, és megpróbált bosszút állni az ellenfél védőjén, Mike Mathesonon, akit csúnyán fejbe suhintott az ütőjével. A bírók azonban nem vették észre, és nem ítéltek kiállítást.

A Florida sorozatban a harmadik győzelmét aratta, a San Jose egymás után harmadszor szenvedett vereséget.
A Nashville 4-1-re nyert a Colorado Avalanche otthonában. A Predators 54 éves vezetőedzője, Peter Laviolette a liga történetének 20. edzőjeként – de csupán második amerikai születésű szakvezetőként – érte el a 600 győzelmet.

Eredmények:
Florida Panthers-San Jose Sharks 6-2
Colorado Avalanche-Nashville Predators 1-4
Los Angeles Kings-St. Louis Blues 4-3
Vegas Golden Knights-Minnesota Wild 2-4