NHL: drámai meccsen veszített ismét a bajnok - videó

San Jose Sharks v Washington Capitals GettyImageRank2
WASHINGTON, DC - JANUARY 22: Alex Ovechkin #8 of the Washington Capitals looks on after Tomas Hertl #48 of the San Jose Sharks scored the game-winning goal and hat trick against during overtime at Capital One Arena on January 22, 2019 in Washington, DC. The San Jose Sharks won, 7-6, in overtime. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Hiába szerzett hat gólt, ismét vereséget szenvedett az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) címvédője, a Washington Capitals.

Aleksz Ovecskin mesterhármas lőtt, a bajnok pedig úgy tűnt, véget vet a borzasztó, ötmeccses vereségszériának, de a harmadik harmad utolsó másodpercében jött Evander Kane, aki tegnap még floridai ellenfelének fejét akarta levágni, és egyenlített.

A ráadásban aztán Tomas Hertlé volt a főszerep, aki a második percben belőtte a győztes találatot, amivel egyébként ő is mesterhármast ütött. A Sharks zsinórban negyedik meccsén kapott hat gólt, de ezúttal túlélte, míg a Capitals sorozatban hatodszor kapott ki.

Az Edmonton Oilers hazai pályán 3-2-re kikapott a Detroit Red Wingstől. A kanadai együttesnél ezzel a vereséggel elfogyott a türelem a csapat általános igazgatójával, Peter Chiarellivel szemben, akinek így véget ért a rémuralma, már nem tudja tovább rombolni az egykor szebb napokat látott klubot.

Eredmények:
Washington Capitals-San Jose Sharks 6-7 - hosszabbítás után
Ottawa Senators-Arizona Coyotes 2-3
Chicago Blackhawks-New York Islanders 3-2 - szétütés után
Calgary Flames-Carolina Hurricanes 3-2 - hosszabbítás után
Edmonton Oilers-Detroit Red Wings 2-3