Tom Brady: Most csak a családomra és a gyerekeimre vágyom

Super Bowl LIII - New England Patriots v Los Angeles Rams GettyImageRank1 SPORT HORIZONTAL American Football - Sport USA Georgia - US State Atlanta - Georgia KISSING ADULT Women Photography New England Patriots Tom Brady - American Football Quarterback Gi
A legenda, Tom Brady és felesége, Gisele Bündchen a nagy győzelem után. Hitvesi csók
Vágólapra másolva!
A New England Patriots 13-3-ra nyert a Los Angeles Rams ellen Atlantában. A főszereplők nyilatkozatai következnek.

Tom Brady, aki pályafutása során a hatodik SB-t nyerte meg: „Hihetetlen szezon volt az idei, nagyon büszke vagyok a csapatra. Nehezen hihető, hogy megnyertük a mérkőzést, mert a Rams védelme igazán remekül működött, kidolgozták a belüket, minden játék során a maximumra volt szükségünk a győzelemhez.

A legenda, Tom Brady és felesége, Gisele Bündchen a nagy győzelem után. Hitvesi csók Forrás: AFP/2019 Getty Images/Kevin C. Cox

Most alig várom, hogy a családommal töltsem az időmet, a feleségemmel és a gyerekeimmel, akiknek a támogatása nélkül mindezt nem lettem volna képes véghez vinni. Nagyszerű idény volt ez, nagyon örülök, hogy boldogok lehetnek a csapattársaim, mindannyiunknak egy álma vált valóra ezzel a győzelemmel."

Rob Gronkowski (New England): „Egy-két hétre szükségem lesz, hogy eldöntsem, visszavonulok-e, vagy sem. Mindenesetre fantasztikus módja lenne a befejezésnek, ha egy Super Bowl-győzelemmel tehetném meg"

Sean McVay, a Los Angeles edzője:

Nem tudom, hogy ezen mikorra fogom túltenni magam"

Bill Belichick, a New England edzője: „Édes a győzelem. Főleg, hogy a szezon kezdetekor, s talán még az idény felénél is mindenki leírt minket. A mai mérkőzésen megmutattuk, hogy kár volt, mert még mindig itt vagyunk. A játékosok ma akkor játszottak igazán remekül, amikor arra a legnagyobb szükség volt"

NSO