Disney Worldben mulattak a Super Bowl részeg hősei

Julian Edelman (balra), a Super Bowl LIII MVP-je, és Tom Brady, minden idők legjobb játékosa megadta a módját az ünneplésnek
Vágólapra másolva!
A New England Patriots csapata magyar idő szerint hétfő hajnalban 13-3-ra legyőzte a Los Angeles Rams csapatát a Super Bowlban, ezzel megszerezte hatodik bajnoki címét is. A meccs két főszereplője, Tom Brady, valamint a döntő legjobb játékosának (MVP) megválasztott Julian Edelman nem sokkal később meglátogatta az Disney Worldöt Orlandóban, hogy ott folytassa az ünneplést.

Brady hatodik gyűrűjét szerezte meg, amivel immáron egyedüli rekorder az NFL-ben, ám ez a finálé inkább a védelmekről, valamint az elkapóról, Julian Edelmanről szólt, aki összesen 10 elkapással és 141 yarddal végzett a döntőben, ezért megválasztották MVP-nek.

A két klasszis felbukkanása Disney Worldben egyáltalán nem véletlen, ez már egy 32 éves tradíció, ugyanis általában az MVP azonnal (vagyis inkább a győzelmet követő átbulizott éjszaka utáni másnap) tiszteletét teszi Orlandóban. Edelman nem akarta megtörni a hagyományt, de nem egyedül érkezett, hanem vitte magával az irányítóját is, aki egyébként négyszeres Super Bowl MVP, szóval tudja, mi fán terem a parádézás Mickey egéréknél.

Julian Edelman (balra), a Super Bowl LIII MVP-je, és Tom Brady, minden idők legjobb játékosa megadta a módját az ünneplésnek Forrás: Orlando Sentinel

Természetesen rengeteg fénykép és videó született Brady és Edelman kalandjairól, és ezekből az is sejthető, hogy nem teljesen sikerült kipihenni magukat a parti után, sőt. Valószínűleg nem is voltak teljesen józanok. Egy kis Toy Story Ride, egy kis Jedi Akadémia, belekóstoltak mindenbe, amibe csak lehetett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

These are not the droids you are looking for... #WaltDisneyWorld

Julian Edelman (@edelman11) által megosztott bejegyzés,