Társoldalunk:

Bud Spencer unokáját csúnyán elverték Prágában - videó

2019.02.24. 12:58

Bud Spencer unokája sem távolodott el a pofonoktól: Carlo Pedersoli Jr. a UFC szervezet keretei között koptatja az oktagont. Szombat este Prágában volt fellépése, de nem sok szép emléket fog őrizni a cseh fővárosról.

A legendás pofonosztó 25 éves unokája Miamiban él, és harcművészettel foglalkozik, nem is alapfokon. A kevert stílusban 11 győzelem mellett most már három vereséget tud felmutatni, ami egyáltalán nem számít rossz mérlegnek egy olyan sportágban, ahol a legnagyobb bajnokok sem mehetnek biztosra.

Prágában, a UFC Fight Night rendezvényen egy középsúlyú (77 kiló) – mit szólna ehhez a nagyapja... – mérkőzésen a 9-2-vel álló Dwight Grant volt az ellenfele, aki az első menet utolsó másodperceiben egy köríves rúgás elől elhajolva hatalmas jobb horgot helyezett el a legifjabb Pedersoli állán, a felvételen látszik, ahogy nagy ívben repül ki a fogvédője a szájából. A földre kerülő olasz-amerikaival pedig már könnyedén elbánt az utóbbi nyolc meccséből a hetediket nyerő amerikai.

Ez volt egyébként a UFC első gálája Prágában, ahol csordultig megtelt a hatalmas O2 Arena, az ESPN cikke szerint 16 583 néző váltott belépőt a show-ra, nem kevesebb, mint 1,6 millió dolláros bevételt generálva csak a jegyeladásokból.

Címlapi kép: Carlo Pedersoli Jr. vs. Alex Oliveira, Sao Paulo, 2018. november 14.