Társoldalunk:

Most Miamiban tartóztatták le Conor McGregort

2019.03.12. 08:32

A küzdősportok egyik legnagyobb sztárja, Conor McGregor újra bajba keverte magát. Az ír harcost ezúttal Miamiban vették őrizetbe a helyi hatóságok.

A nem is olyan régen még két súlycsoportban is a legnagyobb ketrecharcos szervezet, a UFC bajnokaként ünnepelt Conor McGregort az elmúlt két évben nem éppen sportsikereivel hívja fel magára a figyelmet. A Floyd Mayweather elleni hakni, az írországi balhéi – állítólag összetűzésbe keveredett a helyi alvilággal –, majd a brooklyni ámokfutása, amikor egy molnárkocsival betörte egy busz ablakát, utána pedig a Habib Nurmagomedov elleni vereségéről, illetve azt követő tömegverekedésről szóltak a hírek.  

Conor McGregorForrás: AFP/2018 Getty Images/Isaac Brekken

Ezúttal pedig Miamiban tartóztatták le, miután valaki megpróbálta lefényképezni, ő pedig kiütötte az illető kezéből a telefont, majd meg is taposta azt, utána pedig fogta, és magával vitte. Ezt követően vették őrizetbe rablási kísérlet vádjával, ami azért elég erős a történtek fényében. Mindenesetre 12 500 dolláros (kb. 3,5 millió forint) óvadékért helyezték csak szabadlábra.

McGregornak nagy szerencséje, hogy a brooklyni ügyét már lezárták, így nem halmazati bűncselekményként kezelik az újabb garázdaságát.