Társoldalunk:

Újabb ketrecen kívüli bunyó volt a UFC-ben - videó

2019.03.17. 17:36

Kellemetlen közjáték zárta le a londoni UFC Fight Night 147 esemény, miután két váltósúlyú harcos a ringen kívül, az interjúzónában esett egymásnak. 

Az nem világos, hogy mi váltotta ki az összetűzést, hiszen mind Jorge Masvidal, mind Leon Edwards megnyerte a maga meccsét, azaz egyikükben sem dolgozhatott a frusztráció. Míg Edwards megosztott pontozással győzte le Gunnar Nelsont, addig Masvidal egy hatlmas K.O.-val intézte el Darren Tillt.

Masvidal ezután éppen interjút adott, és talán valamit oda szólhatott neki Edwards, mert a riporternő kérdését figyelmen kívül hagyva félhangosan azt mondta, hogy "talán igen, talán nem", majd faképnél hagyta a kérdezőt, és Edwards felé indult. Aztán jöttek a pofonok:

Dana White, a UFC elnöke felháborodottan kommentálta a történteket. "El sem hiszem, hogy megint ez történt. Jobban kell dolgoznunk, hogy ilyen szarság ne fordulhasson elő többé a rendezvényeinken" – háborgott. 

White nyilvánvalóan a Conor McGregor–Habib Nurmagomedov meccs után kitört tömegbunyóra gondolt, amikor az orosz harcos ringsegédei szabályos leszámolásba kezdtek az ír ellen. A történtek után Nevada állam mindkét bunyós versenyzési engedélyét bevonta.