Társoldalunk:

Saját gólját akadályozta meg a csatár az üres kapuban - videó

2019.05.03. 07:40

Az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) rájátszásában a nyugati elődöntőben a Colorado a San Josét fogadta. 2-0-s hazai vezetésnél az Avalanche újabb gólt szerezhetett volna, ám Carl Söderberg egészen szürreális módon saját magát akadályozta meg ebben, pedig egy méterre volt az üres kaputól.

A svéd center Matt Calverttől kapott egy remek passzt, és először nem találta el a korongot, majd amikor a vendégek védője, Brent Burns fellökte, még belekapott a pakkba, ami elindult a kapu felé. Viszont ahogy esett, még egyszer hozzáért a koronghoz, így az mellé ment. 

Csapata viszont megúszta a bakit, mert a Sharks nem tudott lőni egyetlen gólt sem, a Coloradónak pedig összejött a harmadik az utoló előtti percben Erik Johnson egész pályás találatával. Az Avalanche 3-0-ra győzött a párharc negyedik mérkőzésén, az egyik fél negyedik győzelméig tartó csata így 2-2-re áll.

A keleti főcsoportban a Boston Bruins is egyenlített a Columbus Blue Jackets ellen, miután 4-1-re nyert idegenben, ott is 2-2-vel állnak a felek.