Társoldalunk:

Véresre verték a 221 centis szupersztár fejét egy klubban - videó

2019.05.13. 13:51

Szülővárosában, a lettországi Liepajában megtámadták a Dallas Mavericks és a lett kosárválogatott sztárját, Kristaps Porzingist, aki a felvételek tanúsága szerint fejsérülést szenvedett.

Szemtanúk azt állítják, hogy néhány orosz férfi robbantotta ki a balhét, amikor belekötöttek a 221 centiméter magas All-Star játékosba. Az eset utóéletéről videó is készült, amin látszik, hogy Porzingisnek véres a feje és a pólója és szétszakadt.

Lett információk szerint a kosaras és barátai egy szórakozóhelyről szerettek volna távozni, miközben az orosz társaság (amelynek vezetője tavaly megkéselt egy embert) be akart jutni. A biztonsági őr nem engedte be őket, így kint várták a műszakváltást, hogy aztán jól megverjék a kidobót. Helyette azonban Porzingisékat találták be, ekkor tört ki a balhé, székek és üvegek is röpködtek.Állítólag a kosaras egyik barátját olyan súlyosan megverték, hogy újra kellett éleszteni.

Porzingis klubja, a Dallas Mavericks jelezte, hogy kivizsgálják az esetet, tudomásuk szerint nem a játékos hibája volt a balhé.

Készült egy hangfelvétel is, aminek egy részlete kiszivárgott, ezen a magasember elmagyarázza a történteket:

Ők kezdték az egészet, aztán én visszaütöttem néhányat, így ők egy kicsit lenyugodtak, viszont addigra már két haveromat is leütötték. Aztán a semmiből az egyik hozzám vágott egy széket, amivel engem és egy barátomat is fejbe talált. Erre mi neki akartunk menni, de engem fellöktek, és ismét megütötték a fejemet, ettől kezdett vérezni a homlokom. Megsérült a karom is, de rendben leszek.