Társoldalunk:

Nem büntetik meg az orosz sztárt a gyanús fehér csík miatt

2019.05.31. 17:47

Nem bünteti meg az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) fegyelmi bizottsága Jevgenyij Kuznyecovot, a Washington Capitals orosz sztárját, amiért egy kínos videóban látható.

A hét elején jelent meg a közösségi médiában egy 22 másodperces felvétel, amelyben az látszik, hogy a hokis egy szobában ül, előtte az asztalon pedig két csík fehér por, alkohol és összetekert pénz hever. Kuznyecov - aki mellett egy hölgy fekszik az ágyban - ugyanakkor egyikhez sem nyúl hozzá.

Drogos videó készült a Washington orosz szupersztárjáról

A felvétel valószínűleg a tavaly megnyert Stanley-kupa döntője után készült.

Bill Daly, az NHL fegyelmi ügyekben illetékes vezetője elmondta: a liga nem látott okot arra, hogy kérdőre vonja Kuznyecovot.

Az orosz csatár elmondta, a videó tavaly nyáron készült Las Vegasban, miután csapata megnyerte a Stanley Kupát.

"Soha nem nyúltam kábítószerekhez, nyugodtan végezzenek rajtam drogtesztet, át fogok menni rajta" – nyilatkozta egy hete Kuznyecov, aki együttese tavalyi playoff-menetelése során a legeredményesebb volt.

A mostani idényben az alapszakaszban 76 mérkőzésen 72 pontot termelt, a rájátszásban viszont - ahol a Capitals az első körben búcsúzott a Carolina Hurricanes együttesével szemben - mindössze egy gólt lőtt.