Nem büntetik meg az orosz sztárt a gyanús fehér csík miatt

Carolina Hurricanes v Washington Capitals - Game Seven GettyImageRank2
WASHINGTON, DC - APRIL 24: Evgeny Kuznetsov #92 of the Washington Capitals celebrates his goal at 13:22 of the second period against the Carolina Hurricanes in Game Seven of the Eastern Conference First Round during the 2019 NHL Stanley Cup Playoffs at the Capital One Arena on April 24, 2019 in Washington, DC. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nem bünteti meg az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) fegyelmi bizottsága Jevgenyij Kuznyecovot, a Washington Capitals orosz sztárját, amiért egy kínos videóban látható.

A hét elején jelent meg a közösségi médiában egy 22 másodperces felvétel, amelyben az látszik, hogy a hokis egy szobában ül, előtte az asztalon pedig két csík fehér por, alkohol és összetekert pénz hever. Kuznyecov - aki mellett egy hölgy fekszik az ágyban - ugyanakkor egyikhez sem nyúl hozzá.

Drogos videó készült a Washington orosz szupersztárjáról

A felvétel valószínűleg a tavaly megnyert Stanley-kupa döntője után készült.

Bill Daly, az NHL fegyelmi ügyekben illetékes vezetője elmondta: a liga nem látott okot arra, hogy kérdőre vonja Kuznyecovot.

Az orosz csatár elmondta, a videó tavaly nyáron készült Las Vegasban, miután csapata megnyerte a Stanley Kupát.

"Soha nem nyúltam kábítószerekhez, nyugodtan végezzenek rajtam drogtesztet, át fogok menni rajta" – nyilatkozta egy hete Kuznyecov, aki együttese tavalyi playoff-menetelése során a legeredményesebb volt.

A mostani idényben az alapszakaszban 76 mérkőzésen 72 pontot termelt, a rájátszásban viszont - ahol a Capitals az első körben búcsúzott a Carolina Hurricanes együttesével szemben - mindössze egy gólt lőtt.