Vágólapra másolva!
Tyson Fury (28-0-1, 20 KO) folyamatos szövegeléssel próbálja építgetni a Deontay Wilder (41-0-1, 40 KO) elleni visszavágót, de van olyan téma, ami már a WBC nehézsúlyú világbajnokát is fárasztja, nevezetesen, hogy Fury „lineal" bajnoknak – lineal champion megnevezést viseli az, aki legyőzte az utolsó igazi bajnokot – nevezi magát.

"Ez az egész lineálosdi egy baromság. Megint próbálnak valami újat kitalálni a bokszban. Látott bárki is valaha egy 12 menetre kiírt lineal bajnoki meccset egy láthatatlan övért? Semmije sincs. Folyton csak azt hajtogatja, hogy 'lineal, lineal'. Mégis mi a franc akar ez lenni egyáltalán? Szerintem semmi értelme az egésznek – mondta Wilder a profiboksz.hu beszámolója szerint.

Wildernek elege Fury nyilatkozataiból Forrás: Twitter

„Azért valahol ez szomorú. De amíg el nem érkezik az idő, én csak szépen hátradőlök, nem koptatom feleslegesen a szám, hagyom, hogy felépítsék a meccset. Szükséges, hogy az emberek ráharapjanak valamire. Vannak rajongók, akik minden sz.rt bevesznek. Vannak rajongók, akik élvezik a cirkuszt, ami megy. És akadnak olyan rajongók is, akik átlátnak az egészen. De végül minden azért történik, hogy minél nagyobb figyelmet kapjon a második meccs. Egy dolog biztos: a meccs estéjén el fog jönni az igazság pillanata" - zárta a szavait a WBC nehézsúlyú világbajnoka.