Vágólapra másolva!
A címvédő New England Patriots 43-0-s győzelmet aratott a Miami Dolphins otthonában a profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának második fordulójában. A vendégek csapatában touchdown-elkapással mutatkozott be Antonio Brown, aki nemrég szerződött a klubhoz.

A New England Patriots egészen elképesztő formában van. A Pittsburgh Steelers ellen sima győzelmet követően ezúttal még pontot sem engedett a Miami Dolphinsnak. Az Oakland Raiderstől meglepő körülmények között távozó Antonio Brown TD-vel debütált, hozzásegítve ezzel Tom Bradyt egy újabb csúcshoz (Brown volt a 72. játékos, akinek TD-passzt adott).

A Green Bay Packers hazai pályán verte a Minnesota Vikings csapatát, a New York Giants ismét kikapott, ezúttal a Buffalo Bills ellen, a Seattle Seahawks idegenben verte a Pittsburgh Steelerst, míg az Indianapolis Colts nagy csatában győzte le a Tennessee Titanst.

A Los Angeles Rams 27-9-re nyerte meg a vendég New Orleans Saints elleni. Az előző szezonban a két csapat a Nemzeti főcsoport (NFC) döntőjében találkozott egymással. A kaliforniaiak akkor is diadalmaskodtak, de csak egy óriási bírói hibának is köszönhetően, így mostani összecsapásukat nagy várakozás előzte meg. Ugyanakkor a találkozót gyorsan eldöntötte, hogy Drew Brees, a Saints veterán irányítója sérülés miatt már a mérkőzés elején kidőlt. A 40 éves klasszisnak valószínű eltört az egyik ujja a dobó kezén, ami miatt várhatóan több hét kihagyás vár rá.

Az előző szezon legértékesebb játékosa (MVP), Patrick Mahomes úgy vezette győzelemre csapatát, a Kansas City Chiefst az Oakland Raiders otthonában, hogy csak a második negyedben 278 passzolt yardja és 4 TD-passza volt.

NFL, alapszakasz, 2. játékhét:
Pittsburgh Steelers-Seattle Seahawks 26-28
Tennessee Titans-Indianapolis Colts 17-19
Baltimore Ravens-Arizona Cardinals 23-17
Miami Dolphins-New England Patriots 0-43
Detroit Lions-Los Angeles Chargers 13-10
Washington Redskins-Dallas Cowboys 21-31
Houston Texans-Jacksonville Jaguars 13-12
Cincinnati Bengals-San Francisco 49ers 17-41
New York Giants-Buffalo Bills 14-28
Green Bay Packers-Minnesota Vikings 21-16
Los Angeles Rams-New Orleans Saints 27-9
Oakland Raiders-Kansas City Chiefs 10-28
Denver Broncos-Chicago Bears 14-16
Atlanta Falcons-Philadelphia Eagles 24-20