Egy borzalmas rúgás miatt már nincs veretlen csapat az NFL-ben - videó

Seattle Seahawks v San Francisco 49ers GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
SANTA CLARA, CALIFORNIA - NOVEMBER 11: Chase McLaughlin #5 of the San Francisco 49ers kicks a field goal to tie the game against the Seattle Seahawks late in the fourth quarter at Levi's Stadium on November 11, 2019 in Santa Clara, California. Lachlan Cunningham/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NFL 10. játékhetének zárómeccsén a Seattle Seahawks hosszabbítás után 27-24-re győzött az eddig százszázalékos San Francisco 49ers otthonában, így már nincs veretlen csapat a ligában.

A szezon egyik legizgalmasabb mérkőzésén a hazaiak az első negyedben tízpontos előnyre tettek szert, de a folytatásban a Seattle védelme összekapta magát, és a félidő előtt Jadeveon Clowney visszahordott fumble-jével zárkózott.

A nagyszünet után a Seahawks támadói két touchdownnal megfordították a meccset, de a negyedik negyed ismét a Friscóról szólt, amelyet szintén a védelem húzott ekkor, és DeForest Bucker hatpontosával, majd egy kétpontos játékkal háromra csökkentette a különbséget. Sőt, az utolsó másodpercben a héten szerződtetett újonc rúgó, Chase McLaughlin 47 yardról hosszabbításra mentette a találkozót.

A fiatal játékos totális hőssé válhatott volna a ráadásban, de ugyanolyan távolságról szörnyen találta el a labdát, és nem tudta megszerezni a győzelmet csapatának.

Nem úgy a Seattle rúgója, Jason Myers, aki szintén esélyt kapott arra, hogy megnyerje a meccset, ő pedig nem hibázott, a kísérlete épphogy befért a kapufa mellett.

Ezzel a Seattle elvette a San Francisco veretlenségét, sőt, beérte győzelmek számában (8), igaz eggyel több veresége van, viszont teljesen nyitottá tette az NFC nyugati divízióját.

Végeredmény, NFL, 10. forduló:
San Francisci 49ers - Seattle Seahawks 24-27 - hosszabbítás után