Akkorát kapott a bírótól, hogy percekig nem bírt felkelni - videó

NHL: Stanley Cup Playoffs-St. Louis Blues at Minnesota Wild NPStrans Apr 22, 2017; Saint Paul, MN, USA; Minnesota Wild forward Eric Staal (12) lays on the ice after running into the boards in the second period against the St Louis Blues in game five of th
Apr 22, 2017; Saint Paul, MN, USA; Minnesota Wild forward Eric Staal (12) lays on the ice after running into the boards in the second period against the St Louis Blues in game five of the first round of the 2017 Stanley Cup Playoffs at Xcel Energy Center. Mandatory Credit: Brad Rempel-USA TODAY Sports
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) legutóbbi játéknapján az Anaheim Ducks 3-2-re győzött szétlövéssel a Minnesota Wild otthonában. A hazaiak ráadásul elveszítették egyik legjobb játékosukat, Eric Staalt, aki rendkívül szerencsétlenül ütközött az egyik vonalbíróval.

Az első harmadban a Ducks 2-0-s előnyre tett szert, a Wild gondjait pedig tetézte, amikor a palánk mellett rutinos játékosa, Eric Staal harcolt a korongért Derek Granttel. Staal próbálta bevinni a pakkot a támadóharmadba, azt viszont nem vette észre, hogy a kékvonalon álló vonalbíró nem tudott időben elmenekülni az útjából, és fejjel nekikorcsolyázott. Azonnal elterült a jégen, de gyorsan érkezett a segítség, végül néhány perc után felült, később pedig saját lábán hagyta el a pályát az olimpiai bajnok center.

A Wild nélküle is tudott egyenlíteni, de a szétlövésben csak vendégjátékosok voltak eredményesek, így az Anaheim két ponttal távozott.

Sorozatban 12. mérkőzésén kapott ki a Detroit Red Wings, amely ezúttal a Winnipeg Jets otthonában szenvedett 5-1-es vereséget. A Carolina Hurricanes Edmontonban nyert 6-3-ra, a mérkőzés utolsó gólját Dougie Hamilton a félpályáról lőtte.

Eredmények:
Florida Panthers-Tampa Bay Lightning 1-2
Pittsburgh Penguins-Montreal Canadiens 1-4
Buffalo Sabres-St. Louis Blues 5-2
Minnesota Wild-Anaheim Ducks 2-3, szétlövés után
Nashville Predators-San Jose Sharks 3-1
Winnipeg Jets-Detroit Red Wings 5-1
Dallas Stars-New Jersey Devils 2-0
Arizona Coyotes-Calgary Flames 2-5
Edmonton Oilers-Carolina Hurricanes 3-6
Vancouver Canucks-Toronto Maple Leafs 1-4
Vegas Golden Knights-Chicago Blackhawks 5-1
Los Angeles Kings-New York Rangers 3-1