Antetokounmpóék kicsit belezavarodtak a mezcserélgetésbe - videó

2019 NBA Awards Presented By Kia On TNT - Red Carpet GettyImageRank2 KIA NBA Pro Basketball THREE QUARTER LENGTH People NBA California Turner Network Television PersonalityComplete NBA Awards Thanasis Antetokounmpo Basketball - Sport SPORT Red Carpet Even
SANTA MONICA, CALIFORNIA - JUNE 24: (L-R) Kostas Antetokounmpo, Giannis Antetokounmpo, Thanasis Antetokounmpo, and Alexis Antetokounmpo attend the 2019 NBA Awards presented by Kia on TNT at Barker Hangar on June 24, 2019 in Santa Monica, California. Joe Scarnici/Getty Images for Turner Sports/AFP
Vágólapra másolva!
Az NBA csütörtök esti rangadóján a Milwaukee Bucks fogadta a Los Angeles Lakerst, ami remek lehetőség volt, hogy egy időben egy helyen legyen a négyből három Antetokounmpo fivér.

A keleti első Bucks által 111-104-re megnyert mérkőzésen persze, hogy a hazaiak legnagyobb sztárja, Giannis Antetokounmpo volt a legnagyobb attrakció, aki karriercsúcsot jelentő öt triplával, összesen 34 ponttal (meg 11 lepattanóval és 7 gólpasszal) vezette győzelemre az övéit.

A meccs után pedig megtörtént a nagy családegyesítés is, miután Giannis bátyja, a 27 éves Thanis is a Bucks játékosa, míg az öcskös, a 22 éves Kostas a Lakersben pattogtat, habár a legidősebb tesóhoz hasonlóan ő is csak peremember, a rangadón például egyikük sem lépett pályára.

Az viszont kiderült, hogy nem könnyű elkészíteni egy mezcserés fotót, ha három Antetokounmpo van egy időben egy helyen – volt egy kis kavarodás:

A videón balról jobbra Giannis, Thanasis és Kostas Antetokounmpo látható. A negyedik testvér, a 18 éves Alex is kosarazik, méghozzá a Wisconsin állambeli Whitefish Bay egyik sulijában (Dominican Highschool), és már most a 2021-es NBA-draft egyik legnagyobb reménységének tartják.