Meztelen képek kerültek ki a netre az NBA egyik legnagyobb sztárjáról

Stephen and Ayesha Curry Celebrate Launch Of Eat. Learn. Play. Foundation With Event GettyImageRank3 People HORIZONTAL Talking EATING USA California Learning Oakland - California Two People Photography Launch Event Arts Culture and Entertainment Stephen C
OAKLAND, CALIFORNIA - JULY 18: (L-R) Ayesha Curry and Stephen Curry speak onstage at the launch of Eat. Learn. Play. Foundation on July 18, 2019 in Oakland, California. Kimberly White/Getty Images for Eat. Learn. Play./AFP
Vágólapra másolva!
Meztelen képek kerültek ki az internetre Stephen Curryről, a háromszoros NBA-bajnok Golden State Warriors kosárlabda-csapatának legnagyobb sztárjáról.

A Twitter közösségi oldalon pénteken reggel megjelent bejegyzést pár óra elteltével eltávolították, de szinte egész nap a legkeresettebb téma volt így is. Az egyelőre nem világos, hogy csak a kétszer is a liga legértékesebb játékosának (MVP) választott Curryről kerültek fel képek a netre, vagy a feleségéről, a tévés szakácsként, műsorvezetőként és bestseller szerzőként ismert Ayesháról is.

Ayesha Curry és Stephen Curry egy oaklandi jótékonysági eseményen Forrás: AFP/2019 Getty Images/Kimberly White

Curry neve így sokat forgott a napokban a közösségi médiában, miután mindenki azt találgatta, hogy mikor tér vissza a sérüléséből a november 1. óta kéztörés miatt kényszerpihenőn lévő szupersztár.

A kaliforniai törvények szerint a képeket illetéktelenül megszerző és azokat nyilvánosságra hozó személy akár fél év börtönre és 1000 dolláros pénzbírságra is számíthat, írja a Yahoo Sports, amelyik emlékeztet rá, hogy az elmúlt években számos híresség intim képei kerültek ki a világhálóra, a legnagyobb ilyen szivárogtatásra 2014-ben került sor, amikor száznál is több celeb iCloud-fiókját törték fel, és hozták nyilvánosságra privát képeiket.