Húsz dobást blokkolva verte a Lakers a Pistonst

Los Angeles Clippers v Los Angeles Lakers GettyImageRank3 SPORT nba BASKETBALL two people full length
LOS ANGELES, CA - DECEMBER 25: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers blocks a shot by JaMychal Green #4 of the Los Angeles Clippers in the game at Staples Center on December 25, 2019 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Jayne Kamin-Oncea/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A vendég Detroit Pistons húsz dobását blokkolva nyert a Los Angeles Lakers az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.

Az NBA honlapja szerint ehhez hasonló teljesítményre utoljára 1982-ben voltak képesek a kaliforniaiak. A Pistonsnak így a nem kevés, összesen 79 mezőnykísérletéből mindössze 29 talált a gyűrűbe, ami alig több, mint a blokkolt dobások száma.

Nem lehetett kellemes:

Anthony Davis 8, JaVale McGee 6, Dwight Howard 5 és Avery Bradley 1 blokkal vette ki a részét a munkából. És Jamesék még így is csak hét ponttal verték michigani csapatot. LeBron James egyébként 21 ponttal, 14 lepattanóval és 11 assziszttal újabb tripla-duplát ért el.

Továbbra is szinte verhetetlen hazai pályán a Miami Heat, ami a Portland Trail Blazers legyőzése után 17-1-es otthoni mérleggel áll.

Az egyik legjobb nyugati csapat, a Los Angeles Clippers csak óriási csatában tudta legyőzni a keleti utolsó előtti New York Knickset, nem utolsó sorban annak köszönhetően, hogy Montrezl Harrel (34), valamint Paul George és Lou Williams (32-32) is harminc pont fölött termelt.

Eredmények:
Los Angeles Clippers-New York Knicks 135-132
Miami Heat-Portland Trail Blazers 122-111
Cleveland Cavaliers-Minnesota Timberwolves 103-118
Phoenix Suns-Memphis Grizzlies 114-121
Los Angeles Lakers-Detroit Pistons 106-99