Shaquille O'Neal fiának üzent a tragédia előtt Kobe Bryant

BKN-NBA-FINALS-NETS-LAKERS-ONEAL-BRYANT NBA Vertical BASKETBALL, Shaquille O'Neal és Kobe Bryant
Shaquille O'Neal (L) and Kobe Bryant of the Los Angeles Lakers talk during a time out in game one of the NBA Finals against the New Jersey Nets 05 June 2002, at the Staples Center in Los Angeles, CA. The Lakers are defending champions and are looking to win their third championship in a row. AFP PHOTO Lucy NICHOLSON (Photo by LUCY NICHOLSON / AFP)
Vágólapra másolva!
Régi csapattársa, Shaquille O'Neal fiának üzent a baleset reggelén Kobe Bryant. Shareef O'Neal a világhírű kosaras sorait az Instagram-oldalán osztotta meg.

Szöveges üzenetet küldött a tragédia reggelén a nem sokkal később helikopter-balesetben elhunyt NBA-legenda csapattársa fiának. Shaquille O'Neal 20 éves gyermeke csak órák múlva vette észre, amit Kobe Bryant írt - válaszolt neki, ám addigra már a Lakers egykori sztárja nem élt. Shareef teljesen összetört a hír hallatán - Kobe utolsó üzenetét Instagram-oldalán megosztva, szívszorító sorokkal búcsúzott a legendától.

„Ez a kép a ma reggeli üzenetet mutatja. Bárcsak ne aludtam volna, akkor tudtam volna veled beszélni. Nem tudok tisztán gondolkodni... Boldog vagyok, hogy az évek alatt ilyen közel kerültünk egymáshoz. Nemcsak nagyszerű nagybácsi, hanem edzőm és mentorom is voltál. Szeretlek. Mindent köszönök, amit tettél ezért a városért, a kosárlabda világáért és értem. Nem engedlek el. Mindig számoltál velem, és felemeltél. Szeretlek..." – olvasható a megosztott fotó mellett.

Az óriási centerről és Kobe kapcsolatáról folyamatosan azt pletykálták, hogy nem kedvelték egymást, de ezt többször ők maguk cáfolták. A Shaq fiának küldött üzenetből is jól látszik, hogy ezek csak spekulációk voltak.

Shaquille O'Neal teljesen padlóra került Kobe halálhíre után. Amikor megtudta a sokkoló hírt, ezt írta közösségi oldalán:

„Nincsenek szavak, amelyek le tudnák írni a fájdalmat, amit érzek ebben a tragikus és szomorú pillanatban, amit az unokahúgom, Gigi és a barátom, testvérem, a bajnoki címekben szerepet vállaló társam elvesztése okoz. Szeretlek titeket és hiányozni fogtok. Részvétem a Bryant családnak és a többi utas családjának. Rosszul vagyok."

Utána újabb poszttal jelentkezett, amiben leírja, Kobe mennyire szerette a családját. Gianna ugyanazon a napon született, mint Shaq legkisebb lánya, Me'Arah.