Újabb videó jelent meg Kobe Bryant helikopter-balesetének helyszínéről

Calabasas, 2020. január 27.
Szakemberek nyomoznak a Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai profi kosárlabdázót szállító helikopter roncsánál a Los Angeles belvárosától mintegy 45 kilométerre, északnyugatra fekvő kaliforniai Calabasas
Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai profi kosárlabdázót szállító helikopter roncsa a Los Angeles belvárosától mintegy 45 kilométerre, északnyugatra fekvő kaliforniai Calabasasnál
Vágólapra másolva!
Múlt héten vasárnap vesztette életét helikopter-balesetben Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai profi kosárlabdázó, a sportág legendás alakja. Az Amerikai Nemzeti Közlekedésbiztonsági Ügynökség újabb drónvideót tett közzé a szerencsétlenség helyszínéről.

A baleset a Los Angeles belvárosától mintegy 45 kilométernyire északnyugatra fekvő kaliforniai Calabasas felett történt, ahol Bryant a magángépével repült. Kilencen voltak a lezuhant és kiégett helikopteren, a pilóta és nyolc utas, közte Bryant 13 éves lánya, Gianna is. A tragédiának nem volt túlélője.

Az Amerikai Nemzeti Közlekedésbiztonsági Ügynökség újabb felvételt tett közzé, amelyen a helikopter roncsai és a helyszínen dolgozó nyomozók láthatóak, miközben a Sikorsky S76-os típusú gép maradványait vizsgálják.