Szaúd-Arábia 100 millió dollárt adna Conor McGregor visszavágójáért

UFC 229: Khabib v McGregor GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NV - OCTOBER 06: Khabib Nurmagomedov of Russia holds down Conor McGregor of Ireland in their UFC lightweight championship bout during the UFC 229 event inside T-Mobile Arena on October 6, 2018 in Las Vegas, Nevada. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
2018. október 7-én minden idők legnézettebb UFC-gáláján (2,5 millió néző) az orosz ketrecharcos, Khabib Nurmagomedov, hátsó fojtással megverte Conor McGregort a könnyűsúlyú világbajnoki címmeccsen. Az azóta eltelt szűk másfél évben többször felvetődött a visszavágó gondolata.

Tekintve, hogy a két klasszis bunyós első összecsapása is nagyon sok millió dollár bevételt hozott a világ legnagyobb ketrecharcszervezetének, időről időre felmerül a második felvonás ötlete.

A nagy meccsel kapcsolatban Szaúd-Arábia most azzal kavarta fel az állóvizet, hogy bejelentette, 100 millió dollárt fizetnének, ha az UFC náluk rendezné meg a mérkőzést. A 31 éves dagesztáni harcost az április 18-ai meccse alkalmából rendezett sajtótájékoztatón megkérdezték a dologról, de ő a mostani bunyóval akar csak foglalkozni, és szerinte nincs terítéken egy visszavágó a hírhedt ír ellen.