Az NFL sztárjai február utolsó hétvégéjén a Puskás Arénában lesznek

Super Bowl LIV - San Francisco 49ers v Kansas City Chiefs GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
MIAMI, FLORIDA - FEBRUARY 02: Patrick Mahomes #15 of the Kansas City Chiefs celebrates after defeating the San Francisco 49ers 31-20 in Super Bowl LIV at Hard Rock Stadium on February 02, 2020 in Miami, Florida. Andy Lyons/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az AFWB (American Football Without Barriers), azaz az Amerikai Futball Határok Nélkül szervezet február 29. és március 1. között Magyarországon rendezi meg az edzőtáborát. A kezdeményezés célja, hogy az NFL szezon után egykori és jelenleg is aktív játékosok adják át a tudásukat azoknak, akik részt vesznek az ingyenes eseményen.

Február utolsó hétvégéjén a Puskás Aréna újra futballtól lesz hangos, de ezúttal a tojáslabdás verziójától. Az edzésekre már három héttel a rendezvény előtt betelt minden hely, nézőnek azonban még ki lehet menni. A belépés díjtalan, mindössze regisztrálni kell majd az alábbi Facebook-oldalon.

Az alábbi időpontokban tartják a sztárok az edzéseket:
Február 29 - 11:00 - 13:00
Március 1 - 14:00 - 16:00

A tréningeket többek között a Los Angeles Rams csapatával a Super Bowlt megjárt Todd Gurley vezeti majd, de rajta kívül több mint másfél tucat korábbi, illetve még mindig aktív játékos is foglalkozik a résztvevőkkel.

A Puskás Arénában ezúttal a tojáslabda lesz a főszereplő. Forrás: MTI/Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt.