Két kihívója is lehet az UFC rekordbajnokának - videó

UFC 247 Jones v Reyes GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
HOUSTON, TEXAS - FEBRUARY 08: (L-R) Dominick Reyes and Jon Jones in their UFC Light Heavyweight Championship bout during UFC 247 at Toyota Center on February 08, 2020 in Houston, Texas. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Jon „Bones" Jones jelenleg az egyik legértékesebb „áruja" a világ legnagyobb ketrecharcszervezetének. A 32 éves félnehézsúlyú világbajnok legutóbbi címvédése erősen kérdésesre sikerült, sokan kétségbe vonták a pontozásos győzelmét Dominick Reyes ellen. Az UFC vezetősége most a bőség zavarával küzdhet, mert nem egy, hanem kettő kihívója is lehet a bajnoknak.

Minden idők egyik legnagyobb MMA harcosa a 32 éves ikon, aki számtalan rekord tulajdonosa. Ő lett a félnehézsúlyú mezőny legfiatalabb világbajnoka, a legtöbb sikeres címvédés (14) is az ő nevéhez fűződik és még elég sokáig lehetne sorolni az eredményeit.

Legutóbb magyar idő szerint február 9-én, vasárnap hajnalban pontozással a bírók Jonest hozták ki győztesnek, de minimum megkérdőjelezendő az ítélet, sokak szerint Reyes jobb volt a meccsen. Éppen ezért merült fel lehetőségként egyből a visszavágó gondolata, ugyanakkor február közepén a lengyel Jan Błachowicz is bejelentkezett a címért, miután kiütötte az esélyesebbnek tartott Corey Andersont.

A labda Dana White elnöknél pattog, egy biztos, a nézők bármelyik párosítással jól járnának.
A 36 éves veterán lengyel harcos elég meggyőző volt Anderson ellen: