A nyugati sereghajtó állította meg a Vegast az NHL-ben - videó

Los Angeles Kings v Vegas Golden Knights GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
LAS VEGAS, NEVADA - MARCH 01: Anze Kopitar #11 of the Los Angeles Kings reacts after scoring his first of two first-period goals against the Vegas Golden Knights during their game at T-Mobile Arena on March 1, 2020 in Las Vegas, Nevada. The Kings defeated the Golden Knights 4-1. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Magabiztosan nyert az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján a Kings, a Devils és a Flames is. Nehezebben szerezte meg a győzelmet a Capitals, a Flyers és a Blue Jackets.

A nyugati főcsoport utolsó helyén álló Los Angeles Kings vasárnap 4-1-re nyert idegenben a Vegas Golden Knights ellen, amelynek ezzel nyolcmérkőzéses győzelmi sorozata szakadt meg az NHL-ben. A vendégeknél Anze Kopitar két gólt szerzett, Calvin Petersen pedig 42 védést mutatott be.

A Washington Capitals otthonától távol győzött, a Minnesota Wild elleni 4-3-as sikerből Alekszandr Ovecskin két góllal vette ki a részét. A fővárosi csapat javított idegenbeli mérlegén, az előző négy találkozóján ugyanis, amelyen nem otthon lépett jégre, kikapott.

Eredmények:
Vegas Golden Knights-Los Angeles Kings 1-4
Minnesota Wild-Washington Capitals 3-4
New York Rangers-Philadelphia Flyers 3-5
Florida Panthers-Calgary Flames 0-3
Columbus Blue Jackets-Vancouver Canucks 5-3
Anaheim Ducks-New Jersey Devils 0-3