Kiszivárgott az NFL-csapat új logója, a szurkolók nem hisznek a szemüknek

Denver Broncos v Los Angeles Rams GettyImageRank3 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - AUGUST 24: Jared Goff #16 of the Los Angeles Rams warms up before a pre-season game against the Denver Broncos at Los Angeles Memorial Coliseum on August 24, 2019 in Los Angeles, California. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Futball Ligában (NFL) szereplő Los Angeles Rams csapata új logóval készül a 2020-as idényre, azonban ez hamarabb napvilágot látott, mint tervezték volna. A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de Redditre felkerült egy fotó egy baseballsapkáról, amelyen már az új embléma díszeleg.

A híres kosszarv 1948 óta a Rams ikonikus logója, de a tulajdonos, Stanley Kroenke (aki többek között az Arsenalnak is többségi tulajdonosa) folytatja a csapat újrabrandelését, és azok után, hogy a klubot visszaköltöztette St. Louisból Los Angelesbe, majd új stadion építésébe kezdett, most a logót is megváltoztatja.

A bökkenő, hogy az új stílus és az ábra pont olyan, mintha a város másik csapatáé, a Ramsszel nemsokára közös stadionban játszó Chargersé lenne.

Ez természetesen a szurkolók figyelmét sem kerülte el, akik már most elkezdtek viccet csinálni Kroenke takarékoskodásából (nem kell újrafesteni a gyepet a két meccs között, jó lesz bárhova, stb...), míg a legtöbben egyszerűen csak azon keseregnek, hogy szörnyen néz ki.