LeBron James hihetetlen hibája a meccsbe került a Lakersnek - videó

New Orleans Pelicans v Los Angeles Lakers GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 25: LeBron James #23 of the Los Angeles Lakers reacts to a play in a game against the New Orleans Pelicans during the second half at Staples Center on February 25, 2020 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Katelyn Mulcahy/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján a Brooklyn Nets nagy meglepetésre legyőzte idegenben a Los Angeles Lakerst.

Az egész mérkőzésen szinte végig a nyugati listavezető járt előrébb néhány ponttal, de a harmadik negyedben a nemrég edzőváltáson áteső Nets fordítani tudott, kihasználva pár védekezésbeli hibát a Lakersnél. A hajrában azonban a hazaiak képesek voltak egyenlíteni, de 102-102-nél Spencer Dinwiddie elsüllyesztett egy kétpontost. Ezután még maradt esélye a Los Angelesnek, hogy hosszabbításra mentse a találkozót, de LeBron James óriásit hibázott és elrontott egy üres ziccert.

Majd visszaszerezte a labdát a Lakers, viszont Anthony Davis meccsnyerőnek szánt triplája is kimaradt, így a Brooklyn győzelemmel távozott a Staples Centerből, míg a Lakers először kapott ki negatív mérleggel álló csapat ellen ebben a szezonban.

Az várható volt, hogy a Washington-New York mérkőzés nem a magas színvonal miatt lesz emlékezetes, de Gary Payton II megmozdulása már-már túlzásnak minősül.

View this post on Instagram

Gary Payton II slips going in for the dunk . ( : @sportscenter)

A post shared by TSN (@tsn_official) on

Eredmények:
Indiana Pacers-Boston Celtics 111-1114
Washington Wizards-New York Knicks 122-115
Chicago Bulls-Cleveland Cavaliers 108-103
Houston Rockets-Minnesota Timberwolves 117-111
Memphis Grizzlies-Orlando Magic 115-120
San Antonio Spurs-Dallas Mavericks 119-109
Portland Trail Blazers-Phoenix Suns 121-105
Golden State Warriors-Los Angeles Clippers 107-131
Los Angeles Lakers-Brooklyn Nets 102-104