Az amerikai pankráció legfontosabb eseményét is elérte a koronavírus

SNL's Michael Che And Colin Jost At WWE WrestleMania GettyImageRank2
EAST RUTHERFORD, NEW JERSEY - APRIL 07: Colin Jost battles Braun Strowman in the ring during SNL's Michael Che and Colin Jost at WWE WrestleMania at Met Life Stadium on April 07, 2019 in East Rutherford, New Jersey. Brian Ach/Getty Images for WWE/AFP
Vágólapra másolva!
Az Amerikai Egyesült Államokban gyakorlatilag teljesen leállt a sportélet. A nagy ligák, mint az NBA, NHL, MLS és MLB vagy szünetelnek, vagy később kezdődnek el a tervezetthez képest. Ehhez a sorhoz csatlakozott az UFC is a ketrecharcosaival, és most a pankrátorok is hátrálásra kényszerültek a globális járvány miatt.

Eredetileg április 5-én Tampa Bay városa adott volna otthont a WWE szervezet WrestleMania 36-os gálájának, amelyet most a koronavírus miatt a szervezők áttettek a vállalat központi edzőtermébe, gyakorló csarnokába. A rendezvényre nézők nem léphetnek majd be, csak a TV-sek és a stábtagok, valamint az erre engedélyt kapó személyzet tagjai.

A 2020-as év legjobban várt pankrátor show-jára eredetileg 70 000 embert vártak volna a helyszínre, ehelyett maximum a képernyők előtt ülve lehet majd követni az eseményeket.