Továbbra is karanténban a Los Angeles Lakers kosárcsapata

Los Angeles Lakers v Portland Trail Blazers GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
PORTLAND, OREGON - DECEMBER 06: LeBron James #23 and Anthony Davis #3 of the Los Angeles Lakers speak during a time out in the second half of the game against the Portland Trail Blazers at Moda Center on December 06, 2019 in Portland, Oregon. The Lakers won 136-113. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Steve Dykes/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi kosárligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers tengerentúli idő szerint csütörtökön bejelentette, hogy két játékosának is pozitív lett a koronavírus-tesztje. A LeBron Jamest is a soraiban tudó együttes nem árult el neveket, ugyanakkor közölte, hogy az érintettek egyelőre tünetmentesek, a csapat többi tagja és a stáb pedig önkéntes karanténban vannak.

Nem csak a Lakers háza tájáról jöttek rossz hírek ez ügyben, a Boston Celtics kosarasa, Marcus Smart közösségi oldalán adta hírül, hogy ő is elkapta a betegséget. Egy rövid video üzenetben közölte, hogy jól érzi magát és egyúttal felhívta a fiatal generáció figyelmét arra, hogy ezt vegyék komolyan, mert ez a kór nem vicc.

A Philadelphia 76ers egyesületénél hárman fertőződtek meg a kórral, a klub nem osztotta meg a nyilvánossággal, hogy játékosokról, stábtagokról vagy más alkalmazottakról van-e esetükben szó.

Hasonlóan rossz hírt közölt a Denver Nuggets is, náluk egy ember tesztje lett pozitív a koronavírusra, de ott sem árulták el a médiának, hogy ki lett beteg.