Társoldalunk:

Az észak-amerikai profi kosárligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers tengerentúli idő szerint csütörtökön bejelentette, hogy két játékosának is pozitív lett a koronavírus-tesztje. A LeBron Jamest is a soraiban tudó együttes nem árult el neveket, ugyanakkor közölte, hogy az érintettek egyelőre tünetmentesek, a csapat többi tagja és a stáb pedig önkéntes karanténban vannak.

Nem csak a Lakers háza tájáról jöttek rossz hírek ez ügyben, a Boston Celtics kosarasa, Marcus Smart közösségi oldalán adta hírül, hogy ő is elkapta a betegséget. Egy rövid video üzenetben közölte, hogy jól érzi magát és egyúttal felhívta a fiatal generáció figyelmét arra, hogy ezt vegyék komolyan, mert ez a kór nem vicc.

A Philadelphia 76ers egyesületénél hárman fertőződtek meg a kórral, a klub nem osztotta meg a nyilvánossággal, hogy játékosokról, stábtagokról vagy más alkalmazottakról van-e esetükben szó.

Hasonlóan rossz hírt közölt a Denver Nuggets is, náluk egy ember tesztje lett pozitív a koronavírusra, de ott sem árulták el a médiának, hogy ki lett beteg.