Társoldalunk:

LeBron James életre szóló fogadalmat tett a koronavírus miatt

2020.03.27. 08:31

LeBron James, a Los Angeles Lakers szupersztárja egy podcastben elmondta, hogy a koronavírus az ő életét is meg fogja változtatni, sőt, fogadalmat is tett.

A világ jelenleg legjobb kosarasának tartott James többek között azt is elmondta, hogy innentől kezdve soha többé nem fog pacsizni senkivel és sokkal komolyabban fogja venni a higiéniát, lehet, hogy a kézfogást is mellőzni fogja.

Arról is beszélt, hogy bár korábban tiltakozott a zárt kapus meccsek ellen, mostanra már elfogadta, hogy lehet, csak ilyen körülmények között tudják valamikor befejezni a felfüggesztett NBA-szezont. 

Mit ér a sport szurkolók nélkül? Nincs hangulat, nincs dráma, öröm, sírás, könnyek, izgalom. Otthon a saját közönséged előtt játszhatsz, idegenben pedig ellenük is. Hiányozna, de szükséges lesz. 35 éves vagyok, sokan mondják, hogy ez az időszak biztos jól jön nekem, mert tudok pihenni, de igazából a testem állandóan azt kérdezi, hogy mégis mi történik, miért nem játszom? Hétfőtől kezdve újra elkezdem a kemény edzéseket" - mondta a háromszoros bajnok klasszis.

Az NBA-ben 10 koronavírus-fertőzött játékosról tudnak jelenleg, közülük Christian Wood, a Detroit Pistons erőcsatára már teljesen meggyógyult. Két Lakers-játékos is beteg, de őket nem nevesítette a klub, így az sincs kizárva, hogy éppen Jamesről van szó.