Társoldalunk:

A Patriots korábbi sztárja megszerezte első bajnoki övét a pankrátorok világában

2020.04.06. 10:07

Az amerikai profi pankrációs sorozat, a WWE a koronavírus-járvány idején sem tart szünetet, még, ha nézők nélkül, üres sportcsarnokokban is kell megrendeznie a gáláit.

A WrestleMania 36 nevű eseményt eredetileg a tampai Raymond James Stadionban rendezték volna 60 ezer néző előtt, a koronavírus-járvány miatt azonban a szervezők kénytelenek voltak áttelepíteni az eseményt az orlandói WWE Performance Centerbe (tulajdonképpen a szervezet edzőközpontja), ahol nézők nélkül került sor a gálára.

Melynek főmérkőzésén a skót Drew McIntyre megszerezte az abszolút bajnoki övet a WWE egyik legnagyobb sztárjától, a UFC-ben is komoly karrierrel bíró Brock Lesnartól. 

De talán ennél is többen voltak kíváncsiak a háromszoros Super Bowl-győztes korábbi amerikaifocista, New England Patriots-legenda, Rob Gronkowski bemutatkozására a szervezet égisze alatt. A sérülések miatt 29 évesen visszavonult Gronk új "munkahelyén" eredetileg csak konferanszié lett volna, azonban kihasználva egy tömegverekedést egy merész ugrással megszerezte a bárhol és bármikor elvehető ún. 24/7 bajnoki övet - eddigi - legjobb cimborájától, Mojo Rawley-tól. 

Ennek a sztorinak még biztosan lesz folytatása...