Az NBA-bajnok sztárja szerződést hosszabbítana

Toronto Raptors v Chicago Bulls GettyImageRank3 SPORT nba BASKETBALL
CHICAGO, ILLINOIS - OCTOBER 26: Serge Ibaka #9 of the Toronto Raptors reacts to a blocked shot against the Chicago Bulls during the first quarter at United Center on October 26, 2019 in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Stacy Revere/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Serge Ibaka nagy szerepet játszott a kanadai együttes tavalyi bajnoki címében, és idén is remekül teljesített a globális koronavírus-járvány miatti márciusi leállásig a Toronto Raptors színeiben.

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) márciusi leállásakor a Raptors második helyen állt a keleti konferenciában.

A jó teljesítményben oroszlánrészt vállalt a 30 éves kosaras, aki karriercsúcsot jelentő 16 pontot és mellette 8,3 lepattanót átlagolt meccsenként.

Ibaka hároméves, 65 millió dolláros szerződése a szezon végén lejár, és a sztárjátékos a folytatás kapcsán így nyilatkozott:

„Maradni fogok tesó. Ez a hely gyönyörű, a város és a szurkolók is gyönyörűek, és nekünk van az egyik legjobb csapatunk. Miért mennék el innen?"