Az NBA korábbi sztárja a zárt kapus mérkőzések mellett van

San Antonio Spurs v Dallas Mavericks GettyImageRank2
DALLAS, TEXAS - JANUARY 16: Dirk Nowitzki #41 of the Dallas Mavericks celebrates with Luka Doncic #77 of the Dallas Mavericks in the first half at American Airlines Center on January 16, 2019 in Dallas, Texas. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Tom Pennington/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Értelmes választásnak tartja a zárt kapus folytatást Dirk Nowitzki, aki 21 szezon után tavaly vonult vissza az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Mavericksből.

"Tulajdonképpen nem tudom elképzelni ezt, mert a szurkolók hajtják a játékosokat a pályán. De ha az otthon ülőknek örömöt okoznak a meccsek, és sikerül így elterelni a figyelmüket a koronavírus-járványról, akkor látok pozitívumot is ebben"

- jelentette ki vasárnap a 41 éves német sztár, aki nagyon várja már a krízishelyzet végét: "Végre beülhetek valahova enni egy szusit vagy steaket, Dallasban remek éttermek vannak. A gyerekek leginkább játszótérre akarnak menni, remélem, ez is hamarosan teljesülhet."

A 14-szeres All Star-válogatott ex-kosaras elmesélte, hogy nemrég leadták a tévében a búcsúmérkőzését, és leült családjával megnézni.

"A három gyerek eleinte lelkes volt, de amikor először lecseréltek a meccsen, sajnos át kellett kapcsolni a rajzfilmre"

- tette hozzá a világbajnoki bronzérmes Nowitzki, aki a teljes NBA-karrierjét a texasiaknál töltötte, és 2011-ben bajnoki címre vezette csapatát. A liga örökrangsorában a hatodik helyet foglalja el a pontszerzők között.

Az NBA-ben március 11-e óta nem rendeztek találkozókat, és egyelőre bizonytalan, hogy mikor folytatódik a szezon.