Vágólapra másolva!
El kellett zavarni Tom Bradyt egy Tampa Bayben található közparkból, ahol egyedül próbált edzeni, mert a parkot hatóságilag bezárták a koronavírus-járvány terjedése miatt.

A Tampa Bay Buccaneers bő egy hónappal ezelőtt igazolta le minden idők legsikeresebb NFL-játékosát, aki egy percet sem akar pihenni. 42 éves és hatszoros bajnok, de úgy néz ki, még nem lakott jól, és minden centjét szeretné megszolgálni a kétéves, 50 millió dolláros szerződésnek.

Brady egy parkban szeretett volna egyedül edzeni, ezek azonban zárva vannak a koronavírus-járvány terjedése miatt. Tampa Bay polgármestere, Jane Castor számolt be arról az esetről, hogy a város egyik alkalmazottja egy férfi látott futni és kondizni az egyik parkban, majd amikor megközelítette, akkor ismerte fel, hogy a Buccaneers új irányítója az. Természetesen a törvények rá is vonatkoznak, Brady pedig eleget tett a kérésnek, és hazament.

Floridában jelenleg kijárási korlátozások vannak érvényben, de rekreációs tevékenységet lehet folytatni, amennyiben az illető egyedül teszi, vagy betartja a kellő távolságot másoktól. Brady viszont egy bezárt parkot talált magának.