Társoldalunk:

Újabb NFL-sztár térne vissza a nyugdíjból Tom Brady miatt

2020.04.22. 18:34

Rob Gronkowski után újabb korábbi NFL-sztár csatlakozhat Tom Bradyhez és új csapatához, a Tampa Bay Buccaneershez. Percy Harvin, aki korábban Super Bowlt nyert és a Pro Bowlon is szerepelt, több mint három éve nem szerepelt az NFL-ben, de nagyon szeretne minden idők legjobb irányítójával együtt játszani.

Harvin 2009-ben került az NFL-be, első négy idényét a Minnesota Vikingsnál töltötte. Újoncként meghívták a Pro Bowlra, valamint bekerült az év álomcsapatába is mint visszahordó. 2013-ban a Seattle Seahawkshoz került, de sérülései miatt csak egyetlen meccsen játszott az alapszakaszban. A rájátszásra viszont visszatért, a Super Bowlra pedig teljesen felépült, ahol a második félidő az ő 87 yardos visszahordott touchdownjával kezdődött. A mérkőzésen a Seattle 43-8-ra kiütötte a Denver Broncost.

Később megfordult még a New York Jetsben és a Buffalo Billsben is, majd 2016 tavaszán visszavonult. Ezután meggondolta magát, és két meccsén még pályára lépett, de folyamatos migrénjei is egyéb sérülései miatt ismét be kellett fejeznie.

A még mindig csak 31 éves, fénykorában szélsebes elkapó az utóbbi időben olimpikonokkal edzett együtt, ügynöke szerint pedig kirobbanó formában van, várja a telefonhívásokat. Bármelyik együtteshez szívesen csatlakozna, de akkor lenne a legboldogabb, ha a Tampa Bay Buccaneers igazolná le, mert régi álma, hogy együtt játszhasson Tom Bradyvel, amely tegnap megszerezte a New England Patriotstól a tavaly visszavonult Rob Gronkowskit is.

A Buccaneers egyébként gőzerővel dolgozik azon, hogy Bradyt nemcsak kiszolgálja, hanem megfelelően védje. A hírek szerint a csapat közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Washington Redskins támadófalemberét, Trent Williamset, az ellenérték pedig a Gronkowski miatt létszámfelettivél váló OJ Howard lehet.