Társoldalunk:

Az új edzőjét kereste, de rossz házba ment be Tom Brady

2020.04.24. 17:37

Tom Bradynek nem ment könnyen a beilleszkedés új csapatának otthonában, a floridai Tampában. 

A hatszoros Super Bowl-győztes irányító a áprilisban váltott csapatot, és New England Patriotstól a Tampa Bay Buccaneershez szerződött, azaz Bostonból Tampába költözött. Itt figyelmeztették már azért mert a kijárási tilalmat megszegve egy parkba ment ki gyakorolni, a TMZ című amerikai bulvárlap azonban egy ennél is szórakoztatóbb sztorival állt elő, amit maga Brady is megerősített.

Eszerint Brady április 7-én el akart hozni néhány holmit a Buccaneers támadósorának edzőjétől, Byron Leftwich-től, akivel abban maradtak, hogy nem fognak találkozni, hanem az edző nyitva hagyja a háza ajtaját, az irányító pedig viszi, amire szüksége is van.

Tom Brady vicces Twitter-bejegyzése a tilosban járásról és arról, hogy kezdi magát otthon érezni:

Brady meg is jelent a megbeszélt időben, csak éppen nem a megbeszélt címen, ugyanis véletlenül Leftwich szomszédjához, egy David Kramer nevű férfihoz nyitott be. Kramer házának ajtaja nem volt zárva, ugyanis éppen árulja az otthonát, azaz rendszeresen feltűntek nála vendégek, igaz, amikor Brady megjelent, akkor éppen senkit nem várt, alaposan meg is lepődtek mindketten. 

"Csak ültem ott, és láttam, hogy jön egy hatalmas árnyék az ajtó felé. Mi az ördög ez, gondoltam. Ülök ott, és már előttem áll egy magas srác" – idézte fel a történteket Kramer, majd a kettejük között lezajlott párbeszédet is felelevenítette.

"Helló, mi újság?" – kérdezte Brady.
"Nem tudom, mondd meg te, haver" – jött a válasz. 
"Lehet, hogy rossz házban vagyok?"
"Azt hiszem, igen. Kit keresel?"
"Ez Byron háza?"

Miután kiderült, hogy Brady rossz helyen van, sűrű bocsánatkérések közepette távozott új edzője szinte megszólalásig hasonló otthonának irányába.

"Életemben nem láttam még senkit ennyire összezavarodva" – mondta a TMZ-nek Kramer.