Társoldalunk:

A Tampa Bay újoncának már az édesapja is játszott Brady ellen

2020.04.25. 22:32

A profi amerikaifutball-liga (NFL) draftjának második körében a Tampa Bay Buccaneers Antoine Winfield Jr.-t választotta ki, neki az édesapja még játszott a csapat új irányítója, a hatszoros Super Bowl-győztes Tom Brady ellen.

"Ez egyszerűen őrület, Brady minden idők legjobbja, mindig is ő volt a kedvenc játékosom. Hihetetlen, hogy még az apám ellen is játszott, elképesztő belegondolni" - mondta a Minnesota Egyetemről érkező védő, akit a 45. helyen vitt el a floridai klub.

Antoine Winfield Jr. édesapja még játszott a csapat új irányítója, a hatszoros Super Bowl-győztes Tom Brady ellenForrás: AFP/2019 Getty Images/Hannah Foslien

Az idősebb Antoine Winfield mindössze fél évvel idősebb, mint a 42 éves Brady - aki húsz év után hagyta el a New England Patriots együttesét -, 1999 és 2003 között a Buffalo Billsben, 2004 és 2012 között pedig a Minnesota Vikings csapatát erősítette, háromszor beválasztották a Pro Bowl-ba. Azt is elmondhatja magáról, hogy 19 évvel ezelőtt ellopta Brady egyik passzát is (interception).