Megvan a 2021-es NFL Draft pontos időpontja

Cleveland Browns, NFL, amerikai foci
CLEVELAND, OH - SEPTEMBER 08: A general view during the U.S. National Anthem before a game between the Cleveland Browns and the Tennessee Titans at FirstEnergy Stadium on September 08, 2019 in Cleveland, Ohio . Jamie Sabau/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Jövőre április 29. és május 1. között rendezik meg az NFL Draftot. Innen kerülnek be az egyetemen frissen végzett legtehetségesebb fiatal amerikaifutball-játékosok a profi ligába.

Azt már korábban bejelentették a liga illetékesei, hogy a holtszezon legnagyobb érdeklődéssel kísért eseményét Clevelandben tartják.

A 2021. április 29-én kezdődő NFL Draft helyszíne Cleveland lesz Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jamie Sabau

Idén Las Vegas lett volna a házigazda, a kaszinóváros képviselői óriási show-val készültek, de a koronavírus-járvány miatt végül ez elmaradt, és online draftot rendeztek, amely 55 milliós rekordnézettséget hozott. Las Vegas 2022-ben lehet így újra házigazdája a legjobb egyetemi játékosok kiválasztójának, egy évvel később pedig Kansas Cityben rendezik meg az eseményt.

A pár nappal ezelőtti draft első helyén a Cincinnati Bengals csapata a Louisiana State University irányítóját, Joe Burrow-t választotta ki.